De parkeerplaatsen achter de Nete. 

De parkeerplaatsen achter de Nete. © RR

Parking achter Nete is afgesloten tot en met 23 december

Mol -

De parkeerplaatsen achter de Nete aan Laar in Mol zijn van maandag 6 tot en met donderdag 23 december volledig afgesloten. Door de herstelling van de natuursteenverharding is de inrit naar die parkeerplaatsen volledig afgesloten.

De herstellingswerken van de natuursteenverharding op het kruispunt Achterpad-Boerenkrijgstraat-Corbiestraat verlopen vlot, waardoor de aannemer sneller dan verwacht klaar zal zijn met de herstelling. Om de vrijgekomen periode optimaal te benutten, kiest het gemeentebestuur ervoor om de extra, kleinere fase in Laar nu in te plannen.

Van maandag 6 tot en met donderdag 23 december wordt de natuursteenverharding hersteld in Laar, op het voetpad aan de inrit naar de parkeerplaatsen. De inrit is daardoor volledig afgesloten voor alle verkeer. Bewoners en gebruikers van de privéparkeerplaatsen gebruiken de uitrit aan het ING-kantoor als in- én uitrit.

De extra werken in Laar duren tot 23 december. Na deze fase zijn alle huidige werven afgewerkt voor de kerstvakantie. In 2022 start de aannemer dan op het kruispunt Laar-Molenstraat. De timing geldt onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.  (mto )

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio