©  BELGA

Jumping Mechelen tweede jaar op rij afgelast: “We kunnen oproep vanuit ziekenhuizen niet negeren”

De wereldbekerjumping van Mechelen zal ook dit jaar niet doorgaan. Dat heeft het organiserend comité van Jumping Mechelen donderdagavond beslist. Net als in 2020 gooit de coronapandemie roet in het eten.

Maarten Delvaux, Leo De NijnBron: BELGA

De organisatie van Vlaanderens Kerstjumping – Memorial Eric Wauters – had het liever anders gezien. “We kunnen de oproep vanuit de ziekenhuizen niet meer negeren en ook voor ons gaat de gezondheid van iedereen in onze samenleving voor op al het andere”, zegt de organisatie.

“Bovendien krijgt ons event binnen de huidige COVID-19 maatregelen niet de nodige zuurstof om door te gaan. Jumping Mechelen is een indoor sportevenement. Daar mogen momenteel geen bezoekers bij aanwezig zijn. En zonder ons enthousiast publiek, kan Jumping Mechelen gewoonweg niet verdergaan.”

De organisatie stelt dat alle verkochte tribunetickets automatisch terugbetaald gaan worden via Teleticketservice. Dat geldt ook voor alle business seats en VIP-tafels die gereserveerd waren.

“Momenteel zoeken we naar een alternatieve datum en locatie om de geselecteerden voor de JM Indoor Masters en eventuele andere wedstrijden een finale te geven. Wij houden iedereen hiervan op de hoogte via onze website en social media. Afspraak volgend jaar in de Nekkerhal om eindelijk onze 40 kaarsjes te kunnen uitblazen”, besluit Jumping Mechelen.

Meer info: www.jumping-mechelen.com

Vastgoed

Jobs in de regio