Het Attribuut maakt een kleine televisiestudio voor de quiz. 

Het Attribuut maakt een kleine televisiestudio voor de quiz. © RR

Het Attribuut brengt online eindejaarsquiz tot in de huiskamers

Borsbeek -

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar gezellig met het gezin deelnemen aan een quiz vanuit de zetel? Het Attribuut uit Borsbeek zorgt er voor op maandag 27 december met zijn tweede grote online eindejaarsquiz.

Filip Spoelders

Het Attribuut is een jonge onderneming die lokale en entertainende activiteiten wil aanbieden. Door corona moet het zich voorlopig aanpassen aan de omstandigheden maar dit lukt aardig. “Onze griezelwandeling met QR-codes op het Fort van Borsbeek was een groot succes. Nu richten we ons op onze tweede online eindejaarsquiz”, zegt Lars Lemmens van Het Attribuut.

De deelnemende ploegen kunnen van thuis uit deelnemen aan de quiz terwijl Lars en zijn team de vragen vanuit hun huiskamer via de livestream van YouTube afvuren. “Vorig jaar hebben we dit voor de eerste maal gedaan en het was een voltreffer. Uiteraard waren er door corona weinig of geen andere activiteiten. Maar tussen Kerstmis en Nieuwjaar zijn mensen altijd naar iets op zoek om samen te doen. Onze quiz speelt daar perfect op in.”

De quizmaster brengt de vragen naar de huiskamers.

De quizmaster brengt de vragen naar de huiskamers. © RR

Inschrijven via de website van Het Attribuut is mogelijk tot en met woensdag 15 december. Risico’s op een afgelasting door verstrengde coronamaatregelen zijn er niet want iedereen neemt deel met het eigen gezin.

Het quizpakket voor deelnemers uit Borsbeek, Wommelgem en Deurne kan aan huis worden bezorgd. Wie buiten deze gemeenten woont, moet het op aangeduide tijdstippen komen afhalen in Borsbeek.

Vastgoed

Jobs in de regio