Twee oudejaarsfeesten in Antwerpse Waagnatie geannuleerd

Antwerpen -

De twee oudejaarsfeesten die gepland waren in de Antwerpse Waagnatie zijn geannuleerd vanwege de steeds strenger wordende coronamaatregelen. Dat bevestigt de evenementenhal. Zowel de fuif waarop dj Kölsch zou komen draaien, als het diner met bijhorend dansfeest in de aanpalende zaal gaan niet door.

Saar Van OlmenBron: Belga

In de twee zalen van de Waagnatie samen is plaats voor ongeveer 5.000 personen, maar de ticketverkoop voor de twee events om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan viel sowieso al tegen. “Veel mensen wachtten af wat de regels zouden zijn en zagen het bovendien niet zitten om eventueel met mondmasker aan te moeten feesten”, klinkt het bij de evenementenhal. “De organisatoren hebben daarom beslist om alles te annuleren.”

Ook de organisatie zelf werd stilaan praktisch onhaalbaar, stelt de Waagnatie nog. “We vielen al buiten de teststrategie die werd opgelegd aan discotheken, dus alles zou met mondmasker moeten doorgaan”, klinkt het. “Dat is bijna niet doenbaar. Bovendien worden de regels steeds strenger en de kans lijkt onbestaande dat ze tegen 31 december weer soepeler zouden worden.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio