De winterduatlon start om 13.39 u. 

De winterduatlon start om 13.39 u. © rr

23e Winterduatlon en Koffiekoekenjogging van ’t Wezels Omslagpunt

Wuustwezel -

Na een jaar onderbreking door corona kunnen de organisatoren de draad terug opnemen. Op zondag 5 december komen in Sterbos de recreatieve joggers en duatleten aan hun sportieve trekken.

Dit alles vindt plaats aan het wijkhuis van Sterbos aan de Molenheide te Wuustwezel. Tussen 9.30 u en 11 u kan er vrij gestart worden voor de jaarlijkse recreatieve jogging met koffiekoeken voor alle deelnemers. Er is keuze uit twee afstanden, 7 km en 14 km.

Om 13.30 u gaat de 23e winterduatlon van start. Deze wedstrijd staat open voor zowel solo’s als duo’s. Het eerste loopgedeelte bedraagt 4 km, het mountainbiken gaat over 21 km en het tweede loopgedeelte bedraagt 2 km. De deelnemers moeten zich aanmelden met een covid safe ticket en mondmasker. Waar gegeten wordt, gelden de horecaregels. Een mondmasker dragen, buiten aan de startzone, wordt aangeraden. Onder de aanwezige deelnemers verloten de organisatoren een ballonvaart welke wordt aangeboden door Danny Bertels Ballonvaarten. Vijf euro per deelnemers gaat naar het goede doel: de revalidatieweide van Marc Herremans. (vw)

www.omslagpunt.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio