In ambachtszone De Ring, vlakbij de E19, opent Kruidvat vandaag een nieuwe filiaal. 

In ambachtszone De Ring, vlakbij de E19, opent Kruidvat vandaag een nieuwe filiaal. © Koen Fasseur

Kruidvat opent nieuw filiaal in De Ringlaan: “Extra aandacht voor baby- en gezinsfavorieten”

Brecht -

Vanaf vandaag kunnen Brechtenaren nu ook in eigen dorp bij Kruidvat terecht. Op de site aan De Ringlaan, in het pand waar voorheen Blokker en Mega World zaten, opent het nieuwste filiaal vandaag de deuren. Kruidvat focust hier op baby en gezin.

Goed nieuws voor jonge ouders in Brecht die graag bij Kruidvat winkelen. Die hoeven daarvoor niet meer naar buurgemeenten of deelgemeente Sint-Job, maar kunnen nu dicht bij terecht voor verzorgingsproducten.

“Er zijn vijf verschillende gebieden: health, baby, beauty, verzorging en een gedeelte met onder meer etenswaren en huishoudproducten. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties direct aan de ingang én in het hart van de winkel”, schetst communicatiespecialist Aïcha Moussaoui van Kruidvat.

Via de vernieuwde De Ringlaan bereik je makkelijk het nieuwe Kruidvat-filiaal.

Via de vernieuwde De Ringlaan bereik je makkelijk het nieuwe Kruidvat-filiaal. © Koen Fasseur

“In de winkel is er extra aandacht voor alle benodigdheden van het gezin met een groot aanbod aan babyproducten achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust kunnen rondkijken. Verder is er meer speelgoed verkrijgbaar, geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, huishoudproducten en gezondheidsproducten. Ook kunnen klanten zelf afrekenen bij de zelfscankassa.”

 (ella)

Kruidvat, open van 8.30u tot 19u, Ringlaan 1A, 2960 Brecht.

Vastgoed

Jobs in de regio