De opruimactie aan het station van Tielen wordt ook met dit bord aangekondigd. 

De opruimactie aan het station van Tielen wordt ook met dit bord aangekondigd. © RR

Politie en NMBS verwijderen weesfietsen aan station

Tielen -

In de fietsenstalling van het station in Tielen (Kasterlee) organiseert de NMBS samen met de politie op maandag 6 december een opruimactie. Achtergelaten fietsen of weesfietsen worden dan verwijderd.

Spoorwegmaatschappij NMBS, Fietspunt Turnhout en de politie van Kasterlee slaan de handen in mekaar om de weesfietsen in de fietsenstalling aan het station van Tielen te verwijderen.   

“In de fietsenstalling van het station in Tielen staat een aantal weesfietsen. Dit zijn fietsen die tekenen vertonen van niet-gebruik, zoals kapotte banden of een krom wiel. Deze fietsen krijgen een label”, legt een woordvoerder van de politie uit. “Omdat deze weesfietsen nodeloos ruimte nemen in de fietsenstalling vindt op maandag 6 december om 11u een grote opruimactie plaats.”

Dit betekent dat alle weesfietsen met een label maandag worden overgebracht van het station van Tielen naar de opslagplaats van de politie in Kasterlee. Daar worden ze nog zes maanden bewaard. Eigenaars van wie de fiets een label hebben gekregen, kunnen best hun fiets best zo snel mogelijk komen ophalen of dat label verwijderen. (bvdl)

Weesfietsen die werden achtergelaten aan het station van Tielen kregen een label. 

Weesfietsen die werden achtergelaten aan het station van Tielen kregen een label. © RR

014.85.11.01

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio