© Beerschot Media

Beerschot leeft toe naar derby met filmpje in ware misdaadstijl: Holzhauser als handlanger

Net zoals de voorbije jaren deelde Beerschot een video op de sociale media in aanloop naar de derby tegen Antwerp. Acteur en supporter Sven De Ridder speelt de hoofdrol, maar ook de acteerprestatie van Rapha Holzhauser gaat niet onopgemerkt voorbij. “Verf ’t Stad mauve”, is de boodschap.

tsfn

Aan sfeerschepping geen gebrek op het Kiel. Beerschot ontvangt aanstaande zondag rivaal Antwerp voor de stadsderby. En daar hoort een aankondigingsfilmpje in ware misdaadstijl bij. Daarin roepen acteurs Sven De Ridder en Brik Van Dijck hun mede-Beerschot-supporters op om heel Antwerpen ‘mauve’ te verven en vlaggen, truitjes en sjaals buiten te hangen.

Ook middenvelder Raphael Holzhauser doet zijn acteerduit in het zakje als hulpje van de slechteriken. Veel lijnen tekst heeft de Oostenrijker niet in de kortfilm ‘Dossier Derby’, maar Holzhauser vervult zijn rol als handlanger uitmuntend. Neemt hij zijn taak als spelverdeler tegen Antwerp zondag ook perfect op?

Op een filmpje vanuit het rood-witte kamp is het voorlopig nog wachten.

Bekijk hier het filmpje van Beerschot:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio