Een vuurspektakel uit 2019. 

Een vuurspektakel uit 2019. © Marc Wouters

WinterWakker past programma aan: kerstmarkt en kooroptreden geschrapt

EKEREN -

Door de verstrengde coronamaatregelen wordt het programma van WinterWakker drastisch bijgestuurd. Onder het motto ‘verspreid warmte, niet het virus’ kan een groot deel van het programma niet plaatshebben. Onder meer de kerstmarkt en het optreden van de C-Koren worden geschrapt.

De WinterWakker-activiteiten die werden behouden, verlopen in gewijzigde vorm: voor alle bijeenkomsten, uitgezonderd de theaterwandeling, is een Covid Safe Ticket nodig en het mondkapje verplicht.

WinterWakker opent donderdag 9 december op het Kristus Koningplein om 20u met magisch vuurtheater Passa Il Tempo door Sprookjes Enzo. Zaterdag 11 december zijn er verschillende activiteiten. Om 14u zijn jongeren welkom in de Akerzaal van het Ekers Hof, Groot Hagelkruis, voor een kinderconcert door Radio Oorwoud. Tussen 16 en 19u wordt in dezelfde zaal plaats geruimd voor een Sfeervolle Fifties Swing onder leiding van The Covrettes. Tussen 13 en 18u zingen Marsmannen met Honger in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut buitenaardse leuke liedjes. Oud Land is een theaterwandeling in de Oude Landen door Brokkenmakers. Flink ingeduffeld en met aangepast schoeisel zijn wandelaars welkom zaterdag 11 en zondag 12 december om 14u.

Naast de vertrouwde WinterWakker zijn er ook activiteiten van 252cc, de bib Driehoek en enkele Ekerse verenigingen. In Mariaburg organiseert de Wijkwerking zaterdag 11 december om 20u in het Wijkcentrum een Comedy Night met Thomas Smith en Jade Mintjes. Het is aanbevolen de evenementen online te checken voor wijzigingen. (mawo )

www.252cc.be

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio