©  rr

STUDY360-project in Antwerpen voorziet 14 bloklocaties voor studenten

Antwerpen -

STAN, het Antwerpse studentenplatform, zet voor de zesde keer op rij het project STUDY360 in om studenten op een coronaveilige manier samen te laten blokken. Tijdens de komende examenperiode in december en januari kunnen studenten op veertien verschillende locaties terecht om zich samen klaar te stomen voor de examens.

sdb

Het succes van project STUDY360 mag er wel zijn: vorig academiejaar waren er in Antwerpen zo’n 5000 studenten die tijdens de blokperiodes van december en juni op een coronaveilige manier samen wilden studeren. Verschillende organisaties die door de coronacrisis hun werking tijdelijk moesten stopzetten, boden hulp aan de blokkende studenten door hun locaties voor hen open te stellen.

Bij elke editie kon STUDY360 een twintigtal bloklocaties coronaproof inrichten, goed voor 300 tot 600 blokplaatsen. De komende maanden zetten veertien locaties de deuren open, waaronder brouwerij De Koninck, MAS, het Provinciehuis, Kavka, TAKEOFF in GATE15 en Urban City. In totaal zijn dat meer dan 250 studieplekken. Alle locaties worden bewust kleinschalig ingericht om de coronamaatregelen te respecteren.

STUDY360 start vanaf maandag 6 december 2021 en loopt tot en met vrijdag 4 februari 2022. Registratie vooraf is verplicht, zodat alle studenten rustig kunnen studeren en zeker zijn van een veilige plek. Meer informatie over alle beschikbare locaties kan je via de website van STUDY360 raadplegen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio