Fons Van Kerkhove uit Beerse is overleden op 75-jarige leeftijd. 

Fons Van Kerkhove uit Beerse is overleden op 75-jarige leeftijd. © RR

Ex-raadslid Fons Van Kerkhove (N-VA) overleden aan gevolgen van corona

Beerse

Voormalig gemeenteraadslid Fons Van Kerkhove (N-VA) uit Beerse is voorbije maandag op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van corona.

Fons Van Kerkhove, geboren in Antwerpen, maakte begin 2013 zijn intrede in de gemeenteraad van Beerse bij N-VA als de toenmalige meerderheidspartij, maar hij was al langer bij de politiek betrokken. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd Fons Van Kerkhove niet meer verkozen. Hij was nog altijd actief als bestuurslid bij de huidige oppositiepartij N-VA. De zeventiger was ook nog vrijwilliger in het lokaal dienstencentrum De Ontmoeting in de Boudewijnstraat in Beerse.

De partij N-VA Beerse-Vlimmeren verspreidde een rouwbericht. “Fons, jong of oud, rijk of arm, geleerd of niet geleerd: jij maakte voor iedereen tijd vrij”, luidt het bij N-VA Beerse. “Zo grondig als jij de dossiers aanpakte, daar kunnen wij allemaal iets van leren. Jij ging altijd door tot je een oplossing had. Spijtig genoeg verloor je de strijd tegen Covid. We zullen je voor altijd in ons hart dragen.”

De uitvaartplechtigheid van Fons Van Kerkhove vindt plaats op zaterdag 4 december om 11u in de Sint-Lambertuskerk in Beerse. (bvdl)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio