Kerstmis in onze Straat wordt nu Kerstmis in de Zaal.  

Kerstmis in onze Straat wordt nu Kerstmis in de Zaal.  ©  kma

Kerstmis in Onze Straat wordt nu Kerstmis in de Zaal

Massenhoven -

De Kerkstraat in Massenhoven verandert traditioneel in december in een heuse ‘kerststraat’, met als hoogtepunt de openluchtkerstmarkt Kerstmis in onze Straat. Om de coronamaatregelen beter controleerbaar te houden, wordt dit jaar een speciaal Kerstmis in de Zaal-editie gehouden.

De kerstmarkt Kerstmis in Onze Straat vindt op 18 december (14-23u) en zondag 19 december (9.30u-23u) plaats in zaal De Lindekens in de Kerkstraat tegenover het oude gemeentehuis, vlakbij de kerk. De opbrengst gaat naar de ondersteuning van het nieuwjaarszingen in Massenhoven. Er zijn onder meer kraampjes met ambachtelijk keramiek, kerstcadeaus, versieringen, Belgian Bubbles en brouwerij De Dreef. Ook Chiro Massenhoven heeft een kraampje. De toog wordt gedaan door visclub De Blauwe Reiger. Er zal bakharing en hamburger zijn.

Lokaal jeugdig talent DJ Leïc en trompettist Witse zorgen voor muziek, net als accordeonist Dré. De kerstmarkt had de voorbije jaren wat af te rekenen met slechter weer, maar dat is de reden voor de zaalkeuze niet. De organisatoren kunnen zo gemakkelijker het Covid Safe Ticket controleren, omdat er slechts één ingang is langs de feestzaal. Bezoekers stappen buiten via het café. In openlucht moesten er anders meer controleurs staan aan zijstraten. Ook een mondmasker is verplicht. De opbrengst gaat traditioneel naar de ondersteuning van het nieuwjaarszingen in Massenhoven.  kma

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio