Jeffrey Epstein pikte oud-president Bill Clinton op met privéjet na etentje in Waagnatie in Antwerpen

Antwerpen -

Oud-president van de Verenigde Staten Bill Clinton werd na een etentje in de Waagnatie in Antwerpen in 2003, opgepikt door veroordeeld miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein in een privéjet. Dat schrijft Het Laatste Nieuws, dat de gegevens haalde uit vlieglijsten van de jet. Die lijsten zijn gepubliceerd door nieuwswebsite Business Insider.

svo

De oud-president vertoefde in Antwerpen omdat hij te gast was op een galadiner van de ‘Antwerp Diamond Conference’ van Antwerp Diamond Center. Er zouden op dat diner heel wat andere bekende Vlamingen aanwezig geweest zijn. Na het diner werd hij opgepikt door Epstein, zijn rechterhand Ghislaine Maxwell en persoonlijk assistent Sarah Kellen. Ze vlogen naar Oslo omdat de president daar een ontmoeting had met de toenmalige Noorse premier, Kjell Magne Bondevik.

Veroordeeld

Jeffrey Epstein werd veroordeeld voor gedwongen prostitutie en werd verdacht voor het misbruiken van minderjarige meisjes. In 2019 werd hij dood aangetroffen in zijn cel. Zijn medewerkster, Ghislaine Maxwell, staat momenteel terecht omdat ze tienermeisjes geronseld zou hebben Epstein. Volgens Het Laatste Nieuws zou Clinton 26 keer met de privéjet van Epstein zijn meegevlogen, al ontkent de oud-president dat hij iets van het misbruik afwist.

LEES OOK. Ze werd vrienden met minderjarige meisjes, kleedde zich uit en zette hen aan tot seks met Epstein: maandag start proces tegen Ghislaine Maxwell