Wie gaat er dit eindejaar met een van deze zeven auto’s naar huis? 

Wie gaat er dit eindejaar met een van deze zeven auto’s naar huis? © Koen Fasseur

Unizo stunt dit eindejaar met prijzenpot ruim 25.000 euro en keuze uit zeven wagens

Brecht -

Kon de eindejaarsactie in 2020 niet doorgaan, dan pakken de middenstanders voor 2021 uit met een stunt. De hoofdwinnaar kan een wagen winnen en krijgt de keuze uit zeven wagens. Dat is het meeste ooit. Unizo Brecht, Sint-Job en Sint-Lenaarts bundelen dit eindejaar opnieuw de krachten voor deze grote eindejaarsactie.

Nooit eerder namen zoveel garages uit Groot-Brecht aan de eindejaarsactie deel. Voorzitter Patrick Anthonissen van Unizo Brecht wist de middenstanders uit Sint-Job en Sint-Lenaarts opnieuw warm te maken om er een topactie van te maken.

“Heel tevreden, dat ondanks corona nog altijd niet makkelijk maakt, dat er in totaal 47 handelaars deelnemen aan de eindejaarsactie. Heel bijzonder is dat er dit jaar ook zeven garages zich engageren om de hoofdprijs te leveren. Dat is een prijs met een waarde tussen de 17.000 à 20.000 euro”, stelt de voorzitter erg tevreden vast.

Het moet de inwoners uit Groot-Brecht andermaal warm maken om vanaf woensdag 1 december tot het einde van de maand vooral lokaal te shoppen en zo de handelaars een hart onder de riem te steken. “Bij elke deelnemende handelaar kan je ook een waardebon van 150 euro winnen. Ook dat is goed voor een prijzenpot van ruim 7.000 euro.”

Wie wil kans maken, krijgt bij elke aankoopschijf van 2,5 euro een zegel. Vijftigzegels zijn dan weer goed voor een vol boekje dat je in de verschillende deelnemende handelszaken kan deponeren. Wie uiteindelijk de gelukkigen zullen zijn en met de hoofdprijs naar huis gaat, wordt begin 2022 duidelijk. “Hoe en wanneer de trekking zal verlopen, zal afhangen van de op dat moment geldende coronamaatregelen”, benadrukt Anthonissen. (ella)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio