Luc Beaucourt 

Luc Beaucourt ©  Joris Herregods

Afscheid van spoedarts Luc Beaucourt in intieme kring

Luc Beaucourt (73), vorige week vrijdag overleden, zal begraven worden in intieme familiekring. Dat laat zijn broer Eric weten. In een bericht op sociale media, waarin hij zich ‘zijn enige broer’ noemt, deelt hij de rouwbrief van de familie.

Op uitdrukkelijk verzoek van Luc zal ‘het gedenkmoment’ plaatsvinden in familiekring, aldus de brief. De ‘gedreven spoedarts’ zoals het onderschrift van zijn naam luidt in het rouwbericht, laat een echtgenote, drie kinderen en een schoonzoon en één kleinzoon na. Er zal wel gelegenheid zijn om de gesloten kist te groeten bij Uitvaartzorg Eugène Timmermans in Mortsel, deze week woensdag (14 tot 16 uur), donderdag (18 tot 20 uur) en vrijdag (14.30 tot 16.30 uur), of op telefonische afspraak.

LEES OOK. Bekende spoedarts Luc Beaucourt (73) overleden aan huidkanker

Bloemen of kransen worden niet gevraagd, als vrijblijvend alternatief kunnen mensen de Nadjmi Foundation steunen (BE96 7360 4677 7205). Deze stichting werd opgericht in 2015 door de in Antwerpen werkende Iraanse chirurg Nasser Nadjmi, die over heel de wereld actief is voor liefdadigheidswerk. Nasser Nadjmi is mond-, kaak- en aangezichtschirurg aan het UZ Antwerpen en het AZ Monica in Deurne, figureerde in de tv-serie Topdokters, en is gespecialiseerd in operaties van kinderen met schisis, een ernstig gespleten bovenlip, kaak of verhemelte. Met de Nadjmi Foundation heeft hij in Shiraz in Iran een klinisch wetenschappelijk centrum opgericht waar hij kinderen gratis opereert, chirurgen opleidt, onderzoek ondersteunt en families begeleidt. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dh)