Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Politie betrapt drugsdealers op heterdaad na verkeersovertredingen

Deurne -

De Antwerpse politie heeft zaterdagavond twee drugsdealers op heterdaad gevat nadat ze in de gaten werden gehouden door verschillende verkeersovertredingen. Tijdens huiszoekingen bij beide verdachten werden cocaïne, marihuana en duizend euro cash geld in beslag genomen.

nelo

Zaterdagavond sprong een bestuurder in het oog van de politie wanneer hij aan de afrit Deurne meerdere verkeersovertredingen beging. “Wat later bleek dat de passagier iets uitwisselde met een wachtende man”, vertelt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. Alle personen werden gecontroleerd.

De wachtende man gaf onmiddellijk toe dat hij cocaïne gekocht had, waarna de bestuurder en passagier van de wagen meteen werden opgepakt. “Bij de huiszoeking in de woning van de passagier, werd bijna 40 gram cocaïne aangetroffen. Een precisieweegschaal en 150 euro cash geld werden in beslag genomen”, aldus Bruyns.

De huiszoeking bij de bestuurder bracht 120 gram marihuana, 890 euro cash geld en een precisieweegschaal aan het licht. Beide verdachten zijn aangehouden door de onderzoeksrechter en verschijnen later deze week voor de raadkamer. Ook het voertuig werd in beslag genomen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio