De Kempus verrijst momenteel naast het vroegere hoofdkantoor van VanRoey.be naast de ring rond Turnhout. 

De Kempus verrijst momenteel naast het vroegere hoofdkantoor van VanRoey.be naast de ring rond Turnhout. © RR

Einde van fysieke winkel: VanRoey.be opent komend voorjaar De Kempus

Turnhout -

De werken aan De Kempus, het nieuwe kantoorgebouw van IT-bedrijf VanRoey.be, schieten goed op. Vanaf 1 december zal de fysieke winkel definitief gesloten zijn en wordt er voor aankopen verwezen naar de webshop.

Wouter Adriaensen

Vijfentwintig jaar geleden begon CEO Pat Van Roey in zijn garage met zijn eigen technologiebedrijf. Vandaag telt VanRoey.be bijna tweehonderd medewerkers, die werken in vestigingen in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen. In het voorjaar van 2022 neemt het IT-bedrijf, samen met enkele andere huurders, haar intrek in De Kempus, een acht verdiepingen tellend, 100% energieneutraal pand naast het huidige hoofdkantoor aan de Kempenlaan. “Een smart building doordrongen van ecologie en technologie”, zegt Pat Van Roey. “De Kempus wordt een ‘office of the future’ dat ons de ruimte biedt om onze ambitie te realiseren om tegen 2025 door te groeien naar driehonderd medewerkers.”

De verhuis naar De Kempus betekent ook het einde van de fysieke winkel van VanRoey.be. Vanaf 1 december 2021 worden klanten doorverwezen naar de webshop Webstore.be. “Meer dan vijftien jaar hebben we hier zowel bedrijven als particulieren geholpen met IT-gerelateerde zaken”, zegt Pat Van Roey. “Webstore.be is een professioneel e-commerceplatform waar bedrijven en organisaties zeven dagen op zeven hardware kunnen bestellen. We focussen voortaan exclusief op professionals door onze voortdurende en sterke groei in de zakelijke markt.”

MEER OVER Ondernemen

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio