©  BELGA

Niels Destadsbader debuteert als radio-dj met ‘Top 2000’ op Radio 2

Zijn comeback bij de VRT is straks ook effectief een feit: Niels Destadsbader (33) wordt een van de presentatoren van een nieuwe eindejaarslijst op Radio 2. De zanger maakt er rond Kerstmis zijn debuut als radiostem.

Dennis Van Goethem

In augustus kondigde Niels Destadsbader zijn terugkeer naar de VRT aan, na zeven jaar bij VTM. Daar zal hij nog het tweede seizoen van The masked singer presenteren, maar verder maakt de zanger en presentator voortaan programma’s voor de openbare omroep.

LEES OOK. Transfer van het jaar? Niels Destadsbader keert terug naar VRT: “Hier heb ik lang over nagedacht”

Niet enkel voor tv, klonk het al. Destadsbader gaat ook aan de slag bij Radio 2. Daar praat hij als vuurdoop een nieuwe eindejaarslijst mee aan elkaar: de Radio 2 Top 2000. Een lijst met hits die tussen kerst en nieuw onafgebroken wordt gedraaid door verschillende stemmen. Naast Destadsbader tekenen onder meer Siska Schoeters, Ann Reymen, Anja Daems, Kim Debrie en Karolien Debecker present.

Hulp krijgen ze van een resem bekende gasten en artiesten die live komen spelen. Zo treden Mama’s Jasje, Bart Kaëll, Laura Tesoro, The Starlings, Bart Peeters, Willy Sommers, Ozark Henry en Metejoor op, net als Destadsbader zelf. Stemmen op de Top 2000 kan vanaf komende zaterdag.

LEES OOK. “Zoals Messi naar PSG, of Lukaku naar Chelsea”: waarom de VRT wellicht veel over had om Niels Destadsbader terug te krijgen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER