Bij het ongeval in de Kloosterstraat raakte een 33-jarige bestuurder zwaargewond. 

Bij het ongeval in de Kloosterstraat raakte een 33-jarige bestuurder zwaargewond. © RR

Wie barricadeerde Kloosterstraat? Politie zoekt getuigen

Sint-Lenaarts -

In de nacht van 21 op 22 november lag de Kloosterstraat bezaaid met hekken, barricades en een fiets. Om 2.27u ’s nachts gebeurde er daardoor een ongeval met een ernstig gewonde. De daders zijn nog steeds niet gevat. Politiezone Voorkempen zoekt getuigen.

Heras-hekken, een betonblok en een oude fiets lagen er in de nacht van 21 op 22 november in de Kloosterstraat. Een 33-jarige bestuurder die hiervoor moest uitwijken, belandde tegen een boom en werd met drie gebroken ruggenwervels in het ziekenhuis opgenomen. Een andere chauffeur reed ook op de versperring in, maar raakte allen een oude fiets die op de baan lag.

De politie stelde toen een proces-verbaal op, maar is nog steeds op zoek naar de daders. Daarom lanceert de politie nu een oproep naar getuigen. “Heeft u op de bewuste avond iets verdachts gezien in de Kloosterstraat of beschikt u over andere nuttige informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op”, klinkt de oproep.

“Zijn de voorwerpen met opzet op de weg gelegd, wordt er een gerechtelijk onderzoek opgestart”, stelde woordvoerder Nick Krols toen.

 (ella)

pz.voorkempen.onthaal@police.belgium.eu

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio