©  BELGAIMAGE

Politie vindt 25 dosissen cocaïne in auto die bij ongeval is betrokken

Beerzel

De Mechelse onderzoeksrechter heeft een 26-jarige man uit Bertem aangehouden op verdenking van het bezit en handel in drugs. Dat gebeurde nadat de politie drugs had gevonden in de auto van de man.

Afgelopen donderdagavond was de chauffeur betrokken bij ongeval op het kruispunt van de Koningsbaan met H. Lambrechtsstraat in Beerzel (Putte). In de wagen werd een doordringende cannabisgeur waargenomen, maar de bestuurder zei dat het om een restantgeur ging van eerder gebruik in het voertuig.

De bestuurder legde een positieve speekseltest af, waarop zijn rijbewijs werd ingetrokken. De auto werd grondig doorzocht en naast 2.500 euro cash, werden er ook 25 gebruikershoeveelheden cocaïne aangetroffen. “Die zaten verstopt achter de ventilator van de auto”, bevestigt Lies Verreet van de lokale politie Bodukap.

De verdachte is geen onbekende voor justitie. Hij stond reeds gekend voor 23 drugsgerelateerde feiten. De onderzoeksrechter besliste vrijdag om de man aan te houden. Hij moet niet naar de gevangenis, maar kreeg een enkelband en moet zijn voorhechtenis thuis uitzitten. tdkMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio