©  BELGA

Trainer Vrancken (KV Mechelen) net als Clement en Mazzu genomineerd voor Trofee Raymond Goethals

De drie genomineerden voor de Trofee Raymond Goethals zijn bekend. Wouter Vrancken (KV Mechelen) komt net als Philippe Clement (Club Brugge) en Felice Mazzu (Union) in aanmerking voor de prijs van beste Belgische trainer.

tsfn

Twee jaar geleden maakte Vrancken ook al deel uit van de drie genomineerden. De Limburgse trainer leidde Malinwa in 2019 naar bekerwinst én promotie naar 1A. Hij moest toen wel de duimen leggen tegen Philippe Clement en Michel Preud’homme.

Antwerpenaar Philippe Clement won de trofee al in 2018 (Racing Genk) en 2019 (Club Brugge) en werd in 2020 (Club Brugge) tweede in de verkiezing. Vorig jaar ging de trofee naar die andere Antwerpse trainer, Marc Brys (OH Leuven). Mazzu won de prijs al in 2017 (Charleroi).

Ook dit jaar maakt Clement weer kans op de trofee. Hij maakte Club Brugge opnieuw kampioen en presteert met de West-Vlamingen ook in Europa. Mazzu verbaast dan weer vriend en vijand door met zijn gepromoveerde Union aan de leiding van de Jupiler Pro League te staan na zestien speeldagen. Geduchte tegenstanders dus voor Wouter Vrancken. De uitreiking gaat door op 20 december.

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio