©  VTM

Kijker hoort hint in Gerts laatste woorden in ‘K2 zoekt K3’-finale: “Sneaky Gert”

De uiteindelijke keuze in de finale van K2 zoekt K3 zaterdagavond was aan Marthe en Hanne, al geloven velen niet dat grote baas Gert Verhulst niets in de pap te brokken had. Een twitteraar vond een fragmentje dat die stelling volgens hem bevestigt. “Sneaky Gert”, schrijft de kijker in kwestie.

Eline Debie

Twitteraar @Timreports hoort een verborgen boodschap in de woorden die Gert Verhulst aan K2 richt net voor ze de definitieve keuze tussen Julia en Amy maken. De Studio 100-baas zegt in zijn speech: “wat mij betreft, jullie...ja, doe en volg jullie hart”. Met niet al te veel moeite hoor je de naam Julia.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zou Verhulst een code hebben afgesproken met Hanne en Marthe zodat zij wisten wat te doen, zoals Gilles Decoster doet met zijn saboteur in De Mol? Vermoedelijk niet, maar het is wel een komische toevalligheid.

LEES OOK. “Velen denken te weten wat K3 is, maar Julia snapt het écht”: het eerste interview met de nieuwe K3

LEES OOK. Amy reageert op verlies in ‘K2 zoekt K3’: “Ik heb al even goed geweend”

LEES OOK. Van onbekend naar overberoemd zoals nieuw K3’tje Julia, hoe ga je daarmee om? “Je krijgt applaus, maar dan komen de barstjes”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER