Nieuwbouwproject op Neerland. 

Nieuwbouwproject op Neerland. ©  Walter Saenen

Sociale huisvestingsmaatschappij Arro wijdt nieuwbouwproject Neerland in

Wilrijk -

In de Ilfeldlaan in Wilrijk is afgelopen weekend het nieuwbouwproject Neerland van sociale huisvestingsmaatschappij Arro Antwerpen ingewijd. 21 van de 40 sociale koopappartementen zijn intussen al verkocht.

Naast het Park van Eden in Wilrijk zijn veertig sociale koopappartementen opgetrokken. Het nieuwbouwproject maakt deel uit van de ontwikkeling van het noordelijk deel van het project ‘Neerland’. Antwerps schepen van Wonen, Els van Doesburg (N-VA) en Carl Geeraerts, voorzitter van de sociale huisvestingsmaatschappij Arro Antwerpen, wijdden zaterdag het project in.

Het project bestaat uit twee langwerpige gebouwen, gericht naar het park, langs de nieuw aangelegde Ilfeldlaan, die aansluit op de Krijgslaan. Het deel van vier bouwlagen hoog, bestaat uit acht duplexappartementen met privétuin en acht appartementen met een terras. Het andere bouwblok telt vijf bouwlagen met in totaal 24 appartementen. Rond het project werden ook al een skatepark en volkstuintjes aangelegd.

 

 ©  Walter Saenen

Intussen zijn al 21 van de appartementen verkocht. De prijzen variëren tussen 183.000 en 238.000 euro. Aangezien het om sociale koopappartementen gaat, moeten kandidaat-kopers wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo mogen ze geen woning of een stuk grond in eigendom hebben. Ook het inkomen speelt een rol om in aanmerking te komen. De woningen zijn volledig afgewerkt, op de keukeninrichting en de vloerafwerking in de leef- en slaapkamers na.

 

 ©  Walter Saenen

 jas

www.arroantwerpen.be

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio