© Guy Delforge

Opnieuw maar één ingang voor AZ Rivierenland

Bornem -

Door de grote stijging van het aantal coronabesmettingen worden bij AZ Rivierenland de regels voor het bezoek aangepast. In Bornem mag vanaf maandag weer maar één toegang tot het ziekenhuis worden gebruikt.

“Gezien de enorme stijging van het aantal besmettingen zijn we bezorgd en alert”, klink het bij AZ Rivierenland. “We beperken daarom opnieuw onze bezoekregeling. We laten nog één bezoeker toe per patiënt per dag. In de afdelingen dagziekenhuis, spoedgevallen, intensieve zorgen en bij Covid-patiënten laten we geen bezoek meer toe.”

Er worden geen bezoekerspassen meer gebruikt in het ziekenhuis. Wie nu als bezoeker komt, moet zich eerst registreren aan de voorpost van het onthaal. Wie ziek is of recent positief getest werd, wordt niet toegelaten in het ziekenhuis.

Campus Bornem

Vanaf maandag 29 november is campus Bornem opnieuw alleen toegankelijk langs de ingang in de Kasteelstraat. Het ziekenhuis verlaten kan wel zowel via de binnentuin als de Kasteelstraat.

“We begrijpen dat dit voor sommige mensen wat lastig is om een stukje verder te stappen dan gebruikelijk, maar alleen op deze manier hebben we zicht op de aanmelding van onze patiënten en bezoekers”, zegt het ziekenhuis. Wie echt moeilijk ter been is, kan zich laten afzetten op de Kiss&Ride-zone vlak voor de ingang in de Kasteelstraat. gdb

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio