Gedurende drie dagen zijn er werken in Mechelen-Noord. 

Gedurende drie dagen zijn er werken in Mechelen-Noord. © Marc Herremans

Stad vernieuwt asfalt in industriezone Mechelen-Noord

Mechelen -

Vanaf maandag krijgen drie straten in de industriezone in Mechelen-Noord een nieuwe laag asfalt. De werken duren drie dagen en beginnen telkens om 6u ’s ochtends.

Om de hinder zo veel mogelijk te beperken, maakte de stad over de data en de tijdstippen van de werken afspraken met vertegenwoordigers van het bedrijventerrein. Werknemers krijgen het advies om tijdens de werken te parkeren aan restaurant The View, op het einde van de Blarenberglaan.

De aannemer begint maandag 29 november met het afschrapen van het asfalt in de Wayenborgstraat, op een gedeelte van de Blarenberglaan en op de Oude Baan. Het verkeer kan dan gewoon door.

Dinsdag 30 november krijgen de Blarenberglaan en de Oude Baan een nieuwe laag asfalt die het wegdek comfortabeler en veiliger moet maken. Dan is er vanaf 6u tot zeker middernacht geen verkeer mogelijk, zodat het asfalt voldoende afgekoeld is. Woensdag 1 december is de Wayenborgstraat aan de beurt. Daar geldt dezelfde regeling: geen verkeer van 6u tot zeker middernacht. svh

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio