Trouwe klant Kris Van Dorstl (links) was een van de twee gulle gevers die buurtwinkel CoopSaam een nieuwe koeling schonk.  

Trouwe klant Kris Van Dorstl (links) was een van de twee gulle gevers die buurtwinkel CoopSaam een nieuwe koeling schonk.  © Koen Fasseur

Uitgebreid aanbod buurtwinkel CoopSaam valt bij steeds meer mensen in de smaak

Essen -

Heel wat klanten ontdekten vandaag het uitgebreide aanbod van buurtwinkel CoopSaam. Ook trouwe klant Kris Van Dorst die mee de nieuwe koeling schonk, bracht een bezoekje aan de rietendakschuur van het Karrenmuseum waar de winkel elke zaterdag opent.

Elke zaterdag opnieuw wordt de buurtwinkel opgebouwd. Tussen 10 en 14u kan iedereen die lokaal en bewust shopt, er terecht. Inwoners van Essen namen anderhalf jaar geleden het initiatief voor deze buurtwinkel. Hier brengen ze alle lokale, ambachtelijke en duurzame producten onder één dak samen.

Het aanbod is intussen uitgebreid met meer verpakkingsvrije voeding en zelfs vleesvervangers. Hiervoor was extra koeling nodig. Trouwe klanten Wim Beyers van Transmission Service en Kris Van Dorst van Elektro Javado hebben die aan CoopSaam cadeau gedaan.

Het aanbod verpakkingsvrije voeding is gevoelig uitgebreid.

Het aanbod verpakkingsvrije voeding is gevoelig uitgebreid. © Koen Fasseur

  (ella)

Vastgoed

Jobs in de regio