© Politie Antwerpen

Enkelband weerhoudt twintiger niet om drugs te dealen

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft donderdag een 24-jarige dealer met een enkelband opgepakt na een huiszoeking in de Van Peltstraat. In zijn woning trof de politie meer dan een halve kilo drugs, 6.500 euro en verschillende luxegoederen aan.

Het drugsondersteuningsteam (DOT) kreeg donderdag twee personen in de gaten die iets leken uit te wisselen. Bij controle bleek dat de 17-jarige klant marihuana bij zich had. Hij kwam er vanaf met een onmiddellijke minnelijke schikking.

“De verkoper ging een pand binnen en werd met een huiszoeking verrast. In de woning werd een sportzak aangetroffen met meer dan een halve kilo marihuana en hasj, net geen 5.500 euro cash geld, verpakkingsmateriaal, een precisieweegschaal, een alarmpistool en twee messen die wellicht voor het versnijden van hasj dienden”, aldus de politie.

In de woning waren twee personen aanwezig. Bij het fouilleren bleek een van hen meer dan 1.000 euro bij te hebben. “In de kamer waar de twee zaten, zijn ook verschillende luxegoederen en vier gsm’s in beslag genomen”, zegt de politie nog.

Een van de verdachten bleek onder elektronisch toezicht te staan na een eerdere straf. De politie stelde tegen hem een bijkomend proces-verbaal op omdat hij zijn voorwaarden niet had nageleefd. Drugshond Dio vond bij de andere verdachte thuis ook materiaal dat gebruikt wordt voor drugshandel. Beide mannen van 24 en 25 jaar worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

jtp

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio