Alfons Van Dyck en zoon. 

Alfons Van Dyck en zoon. ©  gemeente zoersel

Wintersalon toont lokaal kunstenaarstalent

Zoersel -

Vraag jij je soms ook af wat de Zoerselse kunstenaars zoal in hun mars hebben? Dan moet je zeker eens naar het Wintersalon in cultuurhuis De Bijl aan Dorp 1 afzakken. Elk jaar laat een 20-tal kunstenaars bezoekers kennismaken met de nieuwste creaties.

Er wordt een brede waaier aan disciplines en stijlen getoond. De beleving en interactie tussen kunstenaar en publiek staat ook nu weer centraal. Het Wintersalon loopt van 27 november tot en met 2 januari (25,26 december en 1 januari gesloten). Het is open op zaterdag van 13.30 tot 18 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.

Arthur Van de Velde, de jongste deelnemer, toont hoe zijn werk best hangt. 

Arthur Van de Velde, de jongste deelnemer, toont hoe zijn werk best hangt. © gemeente zoersel

Deelnemende kunstenaars: Nadine Bovyn, Karin Ceuppens, Eddy Coeckelbergs, Miranda Deckers, Diana De Koninck, Lea De Vos, Willy Dockx, Ingrid Geudens, Lut Lenaert, Aneta Lurska, Mia Marynissen, Frauke Moon (Christiane Vanbaeden), Linda Mulder, Gerda Rens, Georgette Sanders, Min Spillemaeckers, Brigitte Storms, Arthur Van de Velde, Alfons Van Dyck, Greet Van Hullebusch, Karin van Waterschoot, Agnes Vermeer, Roel Verstraeten en Renée Willekens.

info: cultuur@zoersel.be kma

Leden van werkgroep De Bijl. 

Leden van werkgroep De Bijl. ©  gemeente zoersel

Vastgoed

Jobs in de regio