Bijna 30 kunstenaars tonen hun realisaties in Da Capo. 

Bijna 30 kunstenaars tonen hun realisaties in Da Capo. © RR

Bijna dertig kunstenaars van Kunstkring Geelhand stellen samen tentoon

Hove -

Zo’n dertig kunstenaars van Kunstkring Geelhand in Hove stellen dit weekend hun werken voor. Dit gebeurt tijdens de 35ste Midwinter Groepstentoonstelling in zaal Da Capo.

Filip Spoelders

De leden van de kunstkring hebben meer tijd dan gewoonlijk gekregen om deze tentoonstelling voor te bereiden. Door corona dateert de laatste Midwinter van de vereniging ondertussen van 2019. Het zorgde bij verschillende kunstenaars mogelijk voor meer inspiratie. Hun werken worden zaterdag en zondag getoond onder het thema Harmonie.

De deelnemers die met hun werken op het gelijkvloers tentoonstellen, linken het thema aan woorden als muziek en fanfare. Muziek is de rode draad doorheen de werken en er is een optreden van de Harmonie van Hove gepland.

Op de eerste verdieping krijgt harmonie meer de betekenis van evenwicht en samenhang zoeken tussen de verschillende kunstdisciplines die worden getoond. Het is de bedoeling om een sfeer van harmonie op te roepen door de kleuren, het licht, de lijnen, de vlakken,....

De Midwinter Groepstentoonstelling is zaterdag en zondag te bezichtigen in de zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1 tussen 10.30 en 17 uur.

Vastgoed

Jobs in de regio