Ilse Hermans in de pop-up van Studio Tosti. 

Ilse Hermans in de pop-up van Studio Tosti. © Dirk Vertommen

Kinderwinkel Studio Tosti opent pop-up in kunstgalerie

Mechelen -

Tijdens de eindejaarsperiode breidt webshop Studio Tosti uit met een fysiek winkelpunt in de kunstgalerie van BuroMuro op de Steenweg in Mechelen. Je kan er terecht voor spelletjes, knuffels en kinderboeken. “Het is fijn om eindelijk eens een gezicht op onze klanten te kunnen plakken”, zegt zaakvoerster Ilse Hermans.

Stijn Van de Sande

Illustratrice Ilse Hermans (29) begon tijdens de eerste lockdown met Studio Tosti. “Samen met mijn partner ben ik gestart met het maken van kleur- en knutselplaten voor de kindjes die op dat moment thuis zaten”, zegt de onderneemster. “Dat groeide uiteindelijk uit tot een eerste zelfgemaakte speldoos. Maar al snel breidde ons aanbod verder uit met speelgoed van andere fabrikanten, zoals spelletjes, knuffels en kinderboeken, en eigen creaties.”

Dat alles was tot voor kort enkel te koop via de webshop, maar sinds vorige week heeft Studio Tosti ook een eigen pop-upwinkelpunt in de galerie van BuroMuro op de Steenweg, vlak bij de IJzerenleen. “Dat we onze producten nu ook fysiek kunnen aanbieden heeft veel voordelen”, klinkt het. “Mensen die hier passeren maken kennis met ons en wij kunnen onze klanten leren kennen. Voor het eerst kunnen we een gezicht op de klanten plakken en een babbeltje met hen slaan. Dat is heel leuk.”

Winterbox

“Voor de klanten is het dan weer fijn om de spullen eens van dichtbij te kunnen bekijken. Hoewel we alles zo goed mogelijk proberen te fotograferen en filmen, is het op een webshop toch helemaal anders dan in het echt”, weet Hermans. “Eén van die producten is onze nieuwe Winterbox, die vol zit met leuk speelgoed. Het is een fantastisch totaalpakket voor het hele gezin. Een deel van de opbrengst gaat trouwens naar De Warmste Week. We vinden het belangrijk om daar ons steentje aan bij te dragen.”

De pop-up van Studio Tosti is nog tot en met 31 december geopend. “Met de pop-up willen we de drukke eindejaarsperiode opvangen en kerstshoppers de kans geven om ons te leren kennen”, klinkt het. De winkel is open van donderdag tot en met zondag van 13 tot 18u. (svds)

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio