Rioleringswerken Bosstraat. 

Rioleringswerken Bosstraat. 

Heraanleg Bosstraat begint maandag en duurt tot september 2022

Berendrecht -

De heraanleg van de Bosstraat begint maandag 29 november en duurt tot september volgend jaar. In een eerste fase wordt het kruispunt met Monnikenofstraat afgesloten tot eind januari.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo vernieuwt de Bosstraat in samenwerking met Water-link en Aquafin. De riolering wordt vervangen door een gescheiden stelsel. De voetpaden en de straat worden volledig aangepakt. Deze ingrijpende wegwerkzaamheden verlopen in twee fases. Tegen september volgend jaar moet alles achter de rug zijn.

De eerste fase beging op maandag 29 november. De aannemer werkt dan in de Bosstraat tot voor het kruispunt met de Kapelstraat. Deze fase duurt tot mei 2022.

Tot vrijdag 28 januari wordt het kruispunt Monnikenhofstraat-Bosstraat afgesloten voor het verkeer. In die periode wordt vanaf de Monnikenhofstraat richting Kapelstraat de hoofdriolering aangelegd. Het eenrichtingsverkeer wordt opgeheven in de Bergenhoeve, aan de overzijde van de Bergenhoeve in de zijstraat van de Bosstraat en in de Monnikenhofstraat.

In de Bosstraat is geen verkeer mogelijk. Het doorgaand verkeer volgt de omleiding via de Steenovenstraat en de Antwerpsebaan. De bussen van De Lijn volgen vanaf 29 november tot 28 januari een omleiding.

Fase loopt vanaf de Kapelstraat, inclusief het kruispunt, tot en met de Steenovenstraat. De tweede fase is ingepland voor eind maart en loopt tot september. (evdw)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio