© Dirk Van de Velde

20% korting voor bedrijven die Willebroekbonnen kopen als eindejaarsgeschenk

Willebroek -

Bedrijven en organisaties uit Willebroek krijgen van de gemeente een mooie korting op de aankoop van minstens tien Willebroekbonnen. Met deze bonnen, die volgens het lokaal bestuur erg geschikt zijn als eindejaarsgeschenk voor werknemers of klanten, steunen ze de lokale handel.

Nog tot en met 31 december ontvangen bedrijven en organisaties een korting van 20% bij de aankoop van minstens tien Willebroekbonnen. Met zo’n Willebroekbon kan je aankopen doen bij de deelnemende handelaars in de gemeente. De bonnen werden in het leven geroepen om de lokale kleinhandel en horeca te ondersteunen na de eerste golven van de coronacrisis.

“Want het afgelopen anderhalf jaar vormde een grote uitdaging voor onze ondernemers”, zegt schepen van Lokale Economie Ilse Lenvain (N-VA). “Door een korting te geven aan bedrijven, willen we hen aanmoedigen om Willebroekbonnen te kopen voor hun werknemers, klanten en contacten. De bonnen zijn dan ook erg geschikt als eindejaarsgeschenk. Dat is niet alleen leuk voor wie de bon ontvangt, maar het is ook een welkom duwtje in de rug van de lokale economie.”

De Willebroekbonnen kunnen sinds dit jaar volledig digitaal aangekocht en bezorgd worden via de website van de gemeente. Ze zijn ook fiscaal aftrekbaar. Het promoten van de bonnen maakt deel uit van ‘De 12 werken van Willebroek’. Dat is een reeks herstelmaatregelen die het lokale bestuur nam om inwoners, verenigingen en handelaars te helpen tijdens de coronacrisis. (svds)

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio