Spectaculair ongeval tussen wagen en tractor: bestuurder bevrijd door brandweer

Sint-Job-in-’t-Goor -

Op het kruispunt van de Handelslei, de Eikenlei en de Schotensesteenweg (N115) in Sint-Job-in-’t-Goor is vrijdagochtend een aanrijding gebeurd tussen een tractor en een wagen. De bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde om 6.17u tussen een personenwagen en een tractor met kar. “De auto raakte het voorwiel van een tractor en werd weggeslingerd tot tegen het verkeerslicht”, zegt Nick Krols, woordvoerder van politiezone Voorkempen. “De bestuurder zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer.”

Brandweer Zone Rand kwam ter plaatse en knipte het dak van de wagen om de bestuurder uit zijn hachelijke positie te bevrijden. “De verwondingen vielen wonder boven wonder heel goed mee”, zegt Krols. “De man werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.”

De rijbaan van de Eikenlei was een tijdlang versperd in beide richtingen. Dit zorgde voor heel wat verkeershinder in de buurt. De wagen moest worden getakeld. De weg is intussen weer vrijgemaakt. (nelo)


 

 ©  BFM


 

 ©  BFM


 

 ©  BFM


 

 ©  BFM

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio