©  BELGA

Geoffry Hairemans tekent bij Malinwa tot 2025

Heuglijk nieuws bij KV Mechelen: het aflopende contract van Geoffry Hairemans (30) wordt verlengd tot 2025. Dat kondigde de club donderdagavond officieel aan.

yala

“Alles is hier top in Mechelen. De ploegsfeer is top, de fans zijn top, de club is top”, verklaart Hairemans zelf op de clubwebsite. “Ze hebben hier iets neergezet en ik voel mij super goed in dat geheel. Dan teken je als speler heel graag bij.”

Hairemans arriveerde in de zomer van 2019 na enkele historische jaren bij Antwerp. “Als ik me bij één andere club zag voetballen, dan wel hier”, zei hij destijds over zijn transfer. Intussen speelde hij al 71 wedstrijden in het shirt van Malinwa. Daarin was hij goed voor elf goals en acht assists, waaronder nog twee in de gewonnen topper tegen Club Brugge vorige vrijdag.

Sportief directeur Tom Caluwé klinkt verheugd. “Geof is zowel op als naast het veld een belangrijke pion in onze kern. Hij zorgt ook voor de nodige ervaring. Deze overeenkomst zorgt, na de verlengingen van andere spelers deze zomer, opnieuw voor meer continuïteit op sportief vlak.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio