© Lantis

Vaartkaai afgesloten voor voorbereidende werken Oosterweel

Tussen 29 november en 17 december worden voorbereidende werken uitgevoerd in het kader van Oosterweel op de Vaartkaai. Tijdens de werken is de Vaartkaai afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Er is een omleiding via de Groenendaallaan.

Voor de Oosterweelverbinding worden op verschillende plekken langs de Vaartkaai tussen de Bredabaan en IJskelder proefsleuven in het wegdek gemaakt. Die proefsleuven zijn voorbereidende werken om de locaties van de ondergrondse kabels en leidingen exact te bepalen en zo problemen te vermijden bij de toekomstige graafwerken voor de bypass.  

Tijdens die voorbereidende werken is de Vaartkaai afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer tussen de Bredabaan en IJskelder. Het doorgaand verkeer volgt een omleiding via de Ing. Menneslaan en de Groenendaallaan of via de Kotterstraat richting de Groenendaallaan.

Fietsers en voetgangers kunnen via het jaagpad de werken passeren.

In de week van 13 december is ook de fietsoversteek naar de fietsbrug over het Albertkanaal tijdelijk afgesloten. Fietsers volgen dan een omleiding via de Ing. Menneslaan en Blijvoort.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio