Kempense rockgroep Shorty Jetson and the Lefthands zoekt 4.400 euro voor nieuwe videoclip

Lille, Beerse, Kasterlee, Oud-Turnhout -

De Kempense band Shorty Jetson and the Lefthands met groepsleden uit Lille, Beerse, Kasterlee en Oud-Turnhout heeft een crowdfunding opgezet voor de nieuwe videoclip Dynamite. De groep hoopt 4.400 euro in te kunnen zamelen en wil ook iets teruggeven aan alle schenkers.

Bart Van den Langenbergh

Dynamite is de titel van de nieuwe single van Shorty Jetson and the Lefthands. De band bestaat uit zanger-gitarist Robin Van den Plas uit Lille, zangeres Charlotte Verdick uit Beerse, drummer Tuur Vloemans uit Lille, bassist Jens Lenaerts uit Kasterlee en gitarist Jarne Vreys uit Oud-Turnhout. Die laatste is ook bekend als gitarist bij The obsCURE, een tributeband van The Cure. Shorty Jetson and The Lefthands speelt een mix van rock, country en blues, met een vette knipoog naar de seventies en het werk van Tom Petty.

De Kempense band bracht de voorbije maanden al enkele singles en videoclips uit. De vorige clips hebben de groepsleden zelf betaald, maar die pot is intussen leeg. De muzikanten willen opnieuw een clip maken voor hun nieuwe single Dynamite. Maar om het budget voor die clip in te zamelen lanceren ze een crowdfunding.

“We hebben in totaal 4.400 euro nodig. Dat geld is vooral bestemd voor camera’s, de regisseur, licht en geluid, kostuums, catering, decor en montage”, schetst Charlotte Verdick. In ruil voor de financiële bijdrage wil de groep iets teruggeven aan de gulle schenkers. Er zijn niet alleen persoonlijke bedankingen, totebags, T-shirts en tickets voor een optreden. Sponsors die 500 euro of meer geven, krijgen een huiskamerconcert van Shorty Jetson and the Lefthands.

cinecrowd.com/nl/dynamite-shorty-jetson-and-the-lefthands

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio