© VENT collectie

Yana Van Rillaer en Mike Loverie lanceren VENT wear

Bornem -

Yana Van Rillaer en Mike Loverie lanceren vrijdag hun 26 november eigen kledingmerk, VENT wear. De collectie wordt onder meer aangeboden in hun winkel Follie in de Boomstraat in Bornem.

Guy Delforge

De afgelopen jaren openden Yana Van Rillaer en Mike vier kledingwinkels. Dat zijn de drie Follie damesboetieks in Aartselaar, Bornem en Hove en de VENT store herenboetiek in Aartselaar.

“De plannen om een eigen gelimiteerde collectie uit te brengen onder het merk VENT wear lagen al vanaf de start op tafel”, zegt Mike Loverie. “We liepen vertraging op door de gezondheidscrisis. We wilden een lijn uitbrengen van T-shirts en sweaters voor zowel heren als kids. Vanuit dat idee gingen we aan de slag met items die subtiel het opschrift VENT hebben voor de heren en VENTJE voor de kids.”

Fijn cadeau

“Onder het mom van twinning is winning vinden we het een heel fijn cadeau voor de feestdagen”, zegt Yana Van Rillaer. Afgelopen weekend organiseerden we een fotoshoot en dan zie je meteen dat vader en zoon het super vinden om samen hetzelfde aan te trekken, zonder dat het te veel wordt. Uiteraard is de collectie niet alleen bedoeld om als duo te dragen, maar het kan zeker.”

Vanaf vrijdag 26 november ligt de collectie van VENT wear in de winkelrekken bij Follie in Bornem en Hove, de VENT store in Aartselaar en online op www.ventstore.be.

Echte kerstsfeer

Het zijn moeilijke tijden voor lokale ondernemers, ze vinden dan vaak ook steun bij elkaar. Zo gaan Yana Van Rillaer en Mike Loverie een samenwerking aan met Atelier Sören Van Laer uit Bornem. “Al onze winkels worden volgende week aan de binnen- en buitenzijde ingericht door Atelier Sören Van Laer om zo maximaal een fijne kerstsfeer uit te dragen”, zegt Mike. “Volgens de plannen die ik gepresenteerd kreeg, gaat het er geweldig uitzien. Ons doel is om de mensen maximaal een echt kerstgevoel mee te geven in deze coronatijden, of ze nu bij ons komen winkelen of gewoon voorbijwandelen.”

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio