De vitrine van Hairroom Van Wauwe met één van de tips voor de Deurnse Sinterklaaszoektocht. ©  rr

Sinterklaas zoekt jonge hulp met zoektocht in Deurne

Deurne -

Sinterklaas is tijdens het winkel heel wat spullen verloren in tien verschillende winkels. Samen met winkelvereniging Gallifort roept hij de hulp in van alle brave kinderen in Deurne. Wie de zoektocht tot een goed einde brengt, weet ook waar hij op 5 december te vinden is.

Het district Deurne en winkelvereniging Gallifort organiseren voor de tweede keer een Sinterklaaszoektocht. En het grote verschil met vorig jaar is dat de (brave) kinderen nu de Sint ook in levenden lijve kunnen ontmoeten in hun buurt. Daarvoor moeten ze Sinterklaas enkel even helpen met zijn verloren voorwerpen terug te vinden. Die is hij kwijtgeraakt in tien verschillende winkels in Deurne.

Kinderen die op stap gaan, moeten hun ogen dus goed openhouden. Op elke locatie is er ook een tip te vinden in de vorm van een letter. Wie met de letters een woord kan vormen, komt uit op een straatnaam. Dat is de plek waar Sinterklaas met zijn roetpieten de kinderen zal opwachten op zondag 5 december, voorzien van allerlei lekkers.

De lijst met locaties en de mogelijkheid om in te schrijven voor 5 december vind je terug op de website. jas

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners