©  REUTERS

Eintracht Frankfurt mist Hinteregger tegen Antwerp

Eintracht Frankfurt kan donderdag in het Europa League-duel tegen Antwerp niet beschikken over verdediger Martin Hinteregger. Dat bevestigde coach Oliver Glasner woensdag op zijn persbabbel. De Oostenrijkse international sukkelt met een gekneusde voet. Hij miste afgelopen weekend ook al de competitiewedstrijd bij Freiburg (0-2 zege).

Bron: BELGA

Aanvaller Gonçalo Pacienca keert terug in de selectie na een periode van onbeschikbaarheid. De Portugees maakte een maand geleden vanop de stip de enige treffer in het heenduel op de Bosuil.

Coach Oliver Glasner toonde zich woensdag erg respectvol tegenover de Great Old. "Ik verwacht een goed Antwerp te zien", legde hij uit. "Antwerp kan het ons moeilijk maken, net als in de heenwedstrijd. Ze staan tweede in België. We zullen dezelfde focus moeten aan de dag brengen als in Antwerpen. We zijn goed voorbereid en willen ons plaatsen. De wil om te winnen is groot."

Antwerp moet donderdag winnen in Frankfurt om nog enigszins hoop te houden op Europese overwintering. Frankfurt is bij een overwinning zeker van de laatste zestien in de Europa League.

De Duitsers leiden in groep D met 10 punten, voor Olympiakos (6 ptn), Fenerbahçe (5 ptn) en Antwerp (1 pt).