De avonden krijgen dit weekend een magische tint in Fort 4. 

De avonden krijgen dit weekend een magische tint in Fort 4. © Jan Van der Perre

Beleef een magische lichtwandeling met muziek door Fort 4

Mortsel -

Het Fort 4 van Mortsel zal vanaf vrijdag tot en met zondag in een magische sprookjessfeer baden. De stad organiseert gedurende drie dagen een lichtwandeling met muziek doorheen het domein.

Filip Spoelders

Tijdens de wandeling zal het hoofdfrontgebouw een hoofdrol krijgen met licht en bewegende beelden. De klassieke muziek en speciale acts zorgen dat klein en groot een magisch avontuur zal beleven. De jongste bezoekers zullen het fort snel met een lichtgevend sprookjesbos associëren.

Licht in donkere tijden

“Deze mooie en uitzonderlijke opvoering geeft de Mortselaar hopelijk weer wat licht in deze toch al donkere periode”, geeft schepen voor vrije tijd, Ilse Lacante (N-VA), aan.

Het parcours van de lichtwandeling is gedurende drie dagen van 18 tot 22 uur toegankelijk. Het vertrek is voorzien ter hoogte van de shelter langs de Fortstraat. Iedereen kan gratis deelnemen en reserveren is niet nodig.

Het volledige evenement gaat door in open lucht. Aan de ingang zal het Covid Safe Ticket vanaf 12 jaar worden gescand. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 10 jaar. (fisp)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio