© BFM

Bestuurder zwaargewond bij frontale botsing in Boechout

Bij een ongeval in Boechout is woensdagochtend een bestuurder zwaargewond geraakt. De aanrijding gebeurde op het kruispunt van de Borsbeeksesteenweg en de Spokenhofstraat, een drukke verbindingsweg tussen Boechout en Borsbeek. De rijbaan was er een tijdlang versperd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 6.45 uur. “De bestuurder van een bestelwagen reed in de richting van Boechout en wou op de Borsbeeksesteenweg een wagen voorbij steken. Net op dat moment kwam er een personenwagen uit de Spokenhofstraat. Het kwam tot een frontale botsing”, vertelt woordvoerder Jessy Spoelders van de lokale politie Minos.

De bestuurder van de personenwagen liep zware verwondingen op en werd naar het ziekenhuis gebracht. “De twee inzittenden van de bestelwagen raakten niet gewond”, aldus Spoelders.

Door het ongeval was de Borsbeeksesteenweg, een drukke verbindingsweg tussen Boechout en Borsbeek, een tijdlang versperd. De brandweer kwam ter plekke om brokstukken en olie van de baan op te ruimen. Nadien kon het verkeer beurtelings passeren over één rijstrook. Daardoor was er een tijdlang plaatselijk hinder.

 

 ©  bfm

 

 ©  bfm

(joro, jtp)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio