© BFM

Verkeersongeval veroorzaakt zware hinder op Turnhoutsebaan in Schilde

Schilde -

Door een botsing met drie wagens was dinsdagavond de Turnhoutsebaan in Schilde een tijdlang versperd. Twee voertuigen moesten getakeld worden. Een bestuurder raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De weg is intussen weer vrijgemaakt.

kma, nelo

Het ongeval gebeurde rond 18 uur. Drie wagens raakten hierbij betrokken. “Een wagen, rijdend richting Wijnegem, moest door plots vertragend verkeer snel remmen, waardoor een andere wagen hierop is ingereden”, vertelt Nick Krols, woordvoerder van politiezone Voorkempen. “De wagen is beginnen slingeren en is op de andere rijbaan terecht gekomen. Een aankomend voertuig heeft de wagen geraakt en belandde vervolgens tegen een boom.”

De bestuurder van de aankomende wagen raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. In de slingerende wagen zat een moeder met haar twee kinderen. Zij bleven alle drie ongedeerd.

Door het ongeval was de Turnhoutsebaan een korte tijd volledig versperd, wat zorgde voor lange files. “De rijbaan richting Wijnegem was snel terug vrijgemaakt”, legt Krols uit. “Richting Zoersel was de rijbaan langer versperd doordat de twee andere voertuigen getakeld moesten worden.” Tegen 19.30u was de volledige Turnhoutsebaan weer vrijgemaakt.

 

 © BFM

 

 © BFM

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio