Hans, Jonas en Seppe van evenementenbureau Surplas. 

Hans, Jonas en Seppe van evenementenbureau Surplas. © Surplas

Surplas biedt opnieuw sfeerpakketten voor thuis aan: “Coronaproof alternatief voor geannuleerde bedrijfsfeestjes”

Onze-Lieve-Vrouw-Waver -

Nu het ene na het andere evenement opnieuw geannuleerd wordt door de coronacrisis, schakelt evenementenbureau Surplas uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) een versnelling hoger met de verkoop van haar sfeerpakketten. In de pakketten zitten verschillende lokale producten die ervoor zorgen dat je het ook thuis gezellig kan maken.

Stijn Van de Sande

Evenementenbureau Surplas uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver startte tijdens de eerste lockdown met de verkoop van ‘After homework-pakketten’. Daarin zat heel wat lekkers zoals koekjes, chocolade en bier. “De verkoop van de pakketten sloeg aan”, zeggen Seppe Jacobs, Jonas Vervoort en Hans Gijsbrechts. “Niet alleen tijdens de lockdown, maar ook tijdens de eindejaarsperiode. Daarom beslisten we om dit jaar opnieuw zulke sfeerpakketten aan te bieden.”

Dat blijkt een goede zet, want de evenementenkalender loopt intussen leeg. “We hadden een goedgevulde agenda, maar het ene na het andere bedrijfsevenement wordt opnieuw geannuleerd”, klinkt het. “Daarom schakelen we een versnelling hoger met de verkoop van onze pakketten. We richten ons vooral op bedrijven die teambuildings of eindejaarsfeestjes in het water zien vallen. Via onze pakketten kunnen zij hun werknemers toch coronaproof bedanken en belonen.”

In het sfeerpakket zitten lokale producten.

In het sfeerpakket zitten lokale producten. © Surplas

In de pakketten zitten opnieuw lokale producten. “We werken samen met vertrouwde kwalitatieve partners uit de streek”, klinkt het. “Zo hebben we Mechelse chocolade en koffie, rekenen we op een bedrijf uit Nijlen voor fruitsappen en hebben we ons eigen bier dat we maken in samenwerking met een microbrouwerij. Dat wil echter niet zeggen dat alleen bedrijven uit de regio onze sfeerpakketten kunnen kopen. Vorig jaar leverden onze koeriers tot diep in Wallonië en zelfs tot in Polen en Noorwegen.”

Geïnteresseerde bedrijven kunnen bij Surplas terecht via de website. “Wij zorgen voor het perfecte sfeerpakket voor thuis”, aldus de eventorganisatoren. “Want zowel wat de inhoud van het pakket als de prijs betreft, zorgen we voor een geschikt aanbod op maat van de klant.”

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio