©  BELGAIMAGE

Eric Abidal vraagt zijn vrouw om vergiffenis op Instagram na affaire met mishandelde PSG-speelster: “Vergeef me”

Voormalig FC Barcelona-speler Éric Abidal is op Instagram diep door het stof gegaan voor zijn vrouw Hayet Abidal. Zij wil van hem scheiden, nadat bekend werd dat hij een affaire had met de onlangs mishandelde PSG-speelster Kheira Hamraoui. “Vergeef me. Wat je beslissing ook is, je blijft in mijn ogen de vrouw van mijn leven.”

De Telegraaf

Hij vervolgt: “En vooral de moeder van onze geweldige kinderen. Ik verdien deze vernedering, zelfs als het me levend doodt. Op een dag zul je me vergeven.#loveyoutothemoonandback.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Enkele dagen terug zou Hayet aangegeven hebben te willen scheiden van Éric, de ex-speler van onder andere FC Barcelona. Dit naar aanleiding van een reeks gebeurtenissen, waarbij Éric én Hayet binnenkort worden ondervraagd in onderzoek naar de aanval op Hamraoui.

 

 ©  BELGAIMAGE

Affaire

Hamraoui werd begin november aangevallen door gemaskerde mannen. Het onderzoek leidde eerst naar ploeggenote Aminata Diallo, maar intussen lijkt Éric Abidal - toenmalig technisch directeur bij PSG - de hoofdverdachte in het dossier.

Het is onduidelijk of Diallo nog een verdachte is, maar zij gaf intussen aan dat er een lastercampagne rond haar naam ontstaan is en ontkent de beschuldigen over de aanval. Intussen blijkt dat de chip in de gsm van Hamraoui op naam van Abidal stond. De voormalige linksback werd geconfronteerd met die vaststelling en bekende aan zijn vrouw Hayet dat hij met Hamraoui een affaire achter de rug had. De affaire dateert uit de periode toen Abidal directeur was bij FC Barcelona en Hamraoui toen ook uitkwam voor Barça.

Abidal en zijn vrouw worden nu verhoord door de onderzoeksrechter in Versailles. De vrouw van Abidal wordt niet verdacht van de aanval, stelt haar advocaat. Maar Hayet startte alvast wel de echtscheidingsprocedure op. De advocaat van Abidal wilde voorlopig niet reageren in dit stadium van het onderzoek.

 

 ©  Getty Images via AFP

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio