© rr

Vier ondernemingen over de kop

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend vier faillissementen uitgesproken. Het gaat om ondernemingen uit Dessel, Turnhout, Veerle (Laakdal) en Geel.

In de Blokstraat in Dessel is de bvba Dockx-Verkoeyen bankroet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. Dit was een brood- en banketbakkerij. De curator is Christopthe Geukens.

De uit Polen afkomstige Jacek Szpyt handelde in diverse goederen en koos de Hoveniersstraat in Turnhout als vestigingsadres. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Ronny Ceusters treedt op als curator.

Jonathan Carpentier, Tessenderloseweg in Veerle (Laakdal), was actief als organisator van congressen en beurzen. De man werd gedagvaard. De zaak is nu in handen van de curatoren Jacques-Arnauts-Smeets en Gunter Peeters.

Ten slotte is in de Neerstraat in Geel de bv FF Heating Solutions failliet verklaard na het neerleggen van de boeken. De onderneming was gespecialiseerd in verwarming en klimaatregeling. Tom Vandecruys treedt op als curator. (mph)

 

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio