De nieuwe bestuursploeg van NEOS 

De nieuwe bestuursploeg van NEOS © rr

Nieuwe bestuursploeg NEOS nodigt klimaatexpert Pieter Boussemaere uit

Kalmthout, Essen -

De afdeling Kalmthout-Essen van NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) heeft met Edgard Meuleman een nieuwe voorzitter. De nieuwe ploeg nodigt onder meer klimaatexpert Pieter Boussemaere uit voor een lezing.

“NEOS wil alle senioren de kans geven om te genieten en te blijven leren. Door samen te luisteren naar intrigerende sprekers of in groep leuke uitstappen te maken, verbinden we mensen met elkaar”, zegt Edgard Meuleman, nieuwe voorzitter van de lokale afdeling en ondervoorzitter van NEOS provincie Antwerpen.

Tien klimaatacties die werken

“Een van de activiteiten die we graag extra aanstippen, is de lezing door klimaatexpert Pieter Boussemaere. Twee jaar geleden was hij al eens bij ons te gast met ‘Eerste hulp bij klimaatverwarring’ en nu komt hij op maandag 29 november terug met ’10 klimaatacties die werken’. Pieter Boussemaere geeft enkele concrete tips hoe iedereen zelf kan inspelen op heel actueel thema”, aldus Edgard Meuleman.

In het voorjaar komt Christophe De Borsu een lezing geven over “Wat Walen Willen”. Maandag 22 maart om 13u30 is hij dan te gast in het Strijboshof. Ook de lezing van Pieter Boussemaere gaat door in het Strijboshof om 13u30. Beide lezingen staan open voor iedereen. Niet-leden betalen 15 euro, taart en koffie inbegrepen. (evdw)

Vastgoed

Jobs in de regio