Kim Clijsters gunt CoCo Vandeweghe geen enkele game in World Team Tennis

Dankzij onder meer overwinningen van Kim Clijsters in het enkelspel en van Kirsten Flipkens in het gemengd dubbel, heeft New York Umpire maandag zijn tweede zege geboekt in acht duels op het World Team Tennis. New York Umpire haalde het met 20-16 van de San Diego Aviators.

Michiel VerheirstraetenBron: BELGA

De 38-jarige Clijsters behaalde haar derde overwinning in het enkelspel tegen CoCo Vandeweghe. De 29-jarige Amerikaanse, begin 2018 nog het nummer 9 van de wereld maar intussen 173e op de WTA-ranking, verloor met 5-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vervolgens wonnen Kirsten Flipkens en de Amerikaan Christopher Eubanks met 5-4 in het gemengd dubbel. Clijsters en Flipkens speelden nog samen een dubbelmatch, die ze met 5-2 verloren van Vandeweghe en Caroline Dolehide.

In de stand blijft New York Umpire laatste met twee zeges en zes nederlagen. De Springfield Lasers (6z-2n) en de Orange County Breakers (5z-3n) zijn respectievelijk eerste en tweede. Die twee teams staan virtueel in de finale die na de groepsfase gepland is. Er staan nog vier duels op het programma voor Clijsters en co.

Alle wedstrijden van het World Team Tennis worden gespeeld in de Indian Wells Tennis Garden in Californië. De competitie loopt tot 28 november.

Vastgoed

Jobs in de regio