©  BELGAPLUS

Ann Wauters is de nieuwe voorzitster van de Atletencommissie bij het BOIC

De Atletencommissie van het BOIC, voor het eerst bij elkaar gekomen op 17 november in haar nieuwe samenstelling, duidde Ann Wauters aan als haar nieuwe voorzitster. Laura Waem en John-John Dohmen zijn de nieuwe ondervoorzitters. De vijfvoudige Europese Speelster van het Jaar nam afgelopen zomer en op de Olympische Spelen in Tokio afscheid als basketbalspeelster.

Patrick Ceulemans

Ann Wauters: “Ik ben heel blij dat we met de Atletencommissie de belangen en noden van onze atleten centraal kunnen plaatsen. Ik kijk enorm uit om samen te werken met deze heel diverse groep."

Uittredend voorzitter, Yuhan Tan, blijft lid van de Atletencommissie als lid van het Atletencommissie van het WADA. De nieuwe voorzitster zal net zoals in het verleden deel uitmaken van de raad van bestuur en van het bureau van de raad van bestuur van het BOIC.

De raad van bestuur heeft gebruik gemaakt van zijn recht om maximaal 3 extra leden voor te dragen en duidde Jorik Hendrickx (kunstschaatsen) aan als lid van de Atletencommissie. De Commissie zal dus twee leden tellen die aan de Olympische Winterspelen hebben deelgenomen, zoals in haar reglement is bepaald.

Samenstelling Atletencommissie van het BOIC :

Voorzitster: Ann Wauters

Ondervoorzitters: Laura Waem en John-John Dohmen

Leden:

Tim Brys (roeien)

Karin Donckers (paardrijden)

Jorik Hendrickx (kunstschaatsen)

Jasper Lefevere (judo)

Claire Michel (triatlon)

Emma Plasschaert (zeilen)

Jens Schuermans (mountainbike)

Elliot Van Strydonck (hockey)

Jorre Verstraeten (judo)

Elfje Willemsen (bobslee)

Vastgoed

Jobs in de regio