Wout van Aert met zoontje Georges op het podium van de Tour de France in Parijs.

Wout van Aert met zoontje Georges op het podium van de Tour de France in Parijs. ©  Getty Images

Wout van Aert laat in zijn hart kijken in VTM-docu: “Ik put kracht uit mijn zoon”

In de VTM-docu ‘Wout’ blikt Wout van Aert vanavond terug op zijn wielerjaar. Ook dit jaar reeg Wout de successen aan elkaar met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen. De geboorte van zijn zoontje Georges maakte het feest compleet voor de man uit Herentals. “Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers.”

wvb

Na zijn zege op de Champs-Elysées, nam van Aert zoontje Georges mee op het podium van de Tour de France in Parijs en zwaaide naar het publiek en de camera’s. Een hartverwarmend beeld dat toont dat Wout naast een topwielrenner ook een echte familieman is. In ‘Wout’ praat hij openhartig over het belang van zijn naasten.

“Het feit dat ze er zo vaak bij zijn, zegt genoeg. Ik heb het geluk dat mijn vrouw alle moeite doet om er zo veel mogelijk bij te zijn”, vertelt van Aert.

“Met een kleine man is het niet evident om de wereld rond te reizen. Toch doet ze het omdat ze weet dat het mij kracht geeft. Ik koester de momenten dat ik mijn zoon kan vastpakken na de koers”, klinkt het.

‘Wout’ wordt dinsdag uitgezonden om 21u45 op VTM.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio