Grootste ruimtevaartexpo van Europa landt in Antwerpen

Antwerpen -

Vanaf zaterdag 23 april 2022 wordt Antwerpen de thuisstad van de grootste ruimtevaartexpo in Europa. SPA©E – The Human Quest gaat door in Antwerp Expo.

SPA©E wordt een inspirerende tentoonstelling van 2000 m² met onder meer historische objecten, indrukwekkende replica’s en een ongeziene blik op de toekomst van de ruimtevaart. Tal van historische documenten geven je een unieke inkijk in het leven van astronauten. Je maakt er de maanlanding van dichtbij mee, kijkt binnen in de cockpit van Space Shuttle Atlantis en koppelt er je eigen ruimtevaarttuig aan het International Space Station.

Als integraal onderdeel van SPA©E – The Human Quest worden op dinsdag 17 en woensdag 18 mei 2022 de SPA©E Tech Fair en SPA©E Inspiration Days georganiseerd. De beurs gericht op SpaceTech en innovaties in de ruimte is bestemd voor bedrijven en professionals actief in het werkveld. Tijdens de SPA©E Inspiration Days kan het grote publiek een indrukwekkende line-up van sprekers verwachten die baanbrekend zijn op het gebied van innovatie en technologie in de ruimte.

Tickets voor SPA©E dienen op voorhand online gekocht te worden met een gereserveerd tijdslot via www.xpospace.be. De expo loopt tot 30 juni.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners